Schrijf je in voor Paardentips

en ontvang een gratis Ebook!

Gratis trucs, tips en ideeën voor jou en je paard, die je meteen kunt toepassen!

Wil jij ook blijven leren over de gezondheid, verzorging, voeding, het gedrag en de africhting van je paard? Schrijf je dan zeker in voor onze Paardentips nieuwsbrief!

Bij aanmelding ontvang je alvast helemaal gratis een ebook met 101 Paardentips.

Ja, ik wil mij inschrijven!

Met de informatie, tips, trucs en adviezen die we je geven:

  • worden de trainingen leuker voor jou en voor je paard,
  • gaan je paard en jij elkaar beter begrijpen en kunnen jullie beter communiceren,
  • kan je inschatten hoe de gezondheid van je paard ervoor staat,
  • wordt de verzorging van je paard nog beter,
  • kan je je rijden verbeteren,

Bovendien lees je ook de ervaringen en verhalen van andere paardenliefhebbers. Het is leuk, makkelijk te lezen en bovendien erg leerzaam.

Je ontvangt onze Paardentips nieuwsbrief tweewekelijks helemaal gratis in je mailbox. Je zit nergens aan vast en kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Een echte aanrader!

Ja, ik wil mij inschrijven!

Wie zijn wij?

“Vier (paarden)gekken in één huis!”

Mijn man Rudi en ik (Nanny) wonen samen met onze twee dochters, Lise en Febe, in een dorpje in Belgisch Limburg. Paarden lopen als een rode draad door mijn leven. Toen ik Rudi leerde kennen, moest hij er ook aan geloven. Mijn droom was immers om ooit samen met mijn geliefde over het strand te galopperen. Nou, die droom is uitgekomen. We hebben samen over het strand gegaloppeerd!

Later kwamen er twee dochters bij en ook zij hebben het paardenvirus overgenomen. Zo gingen we een paar jaar geleden met ons vieren op paardrijvakantie in Frankrijk: 3 dagen lang reden we op Camarguepaarden rond in de prachtige Auvergne. Dat was echt genieten! Een herinnering om nooit te vergeten.

Naast onze dagelijkse jobs, het gezinsleven en het uitoefenen van onze paardenhobby vinden we ook nog tijd om te schrijven. Van 2003 tot 2013 maakten we Paardentips Magazine, schreven we 4 e-books en Rudi schreef voor het paardentijdschrift ROS en Hart voor dieren. Toen werd het allemaal een beetje te druk en zijn we een tijdje gestopt met schrijven.

Maar we kunnen het niet laten, vandaar dat we in 2020 weer begonnen zijn met Paardentips Nieuwsbrief. Gewoon, omdat we het zo leuk vinden om zo veel mogelijk mensen meer te leren over de dieren waar wij ons hart aan verloren hebben: PAARDEN!

Ja, ik wil mij inschrijven!