Start met paardrijden | Dag 1

Vandaag gaan we het hebben over:

  • de top 5 van redenen om aan paardensport te beginnen,
  • de voordelen van paardrijden,
  • de verschillende disciplines in de paardensport.

Welkom bij de eerste dag van de challenge ‘Start met paardrijden’.

Even voorstellen: mijn naam is Nanny van den Dijck en al als kind had ik één grote droom: paardrijden! Toch begon ik pas op mijn 19e echt te rijden. Letterlijk met vallen en opstaan ben ik wijzer en beter geworden.

Ondertussen hebben ook mijn man en twee dochters leren paardrijden. Zo gingen we een aantal jaar geleden met het hele gezin op paardrijvakantie, dat was genieten!

Beginnen met paardrijden en het daarna volhouden kan een hele uitdaging zijn. Het is spannend, er komt zoveel bij kijken, je krijgt zoveel informatie en tegelijkertijd heb je nog een heleboel vragen.

Ik gun je het geweldige gevoel van op een paardenrug te zitten, terwijl dat grote, sterke dier precies doet wat jij van hem vraagt. Daarom wil ik je helpen met al je vragen en twijfels, zodat jij een goede start kan maken met paardrijden.

Let’s do it!

Aflevering 1

Bekijk hier aflevering 1 van de challenge. Heb je een vraag of wil je iets vertellen? Dat kan in de besloten Facebookgroep.

Veel plezier met het bekijken van aflevering 1!

Bedankt voor je deelname aan dag 1

Vergeet je zeker niet aan te melden voor onze besloten Facebook groep en deel deze challenge gerust met je vrienden. Tot morgen!

Besloten facebook groep