Veulen Babbes

Het volgende stuk is  een voorbeeld van een leuk mailtje dat we kregen van Elisa, een lezeres van het Paardentips magazine.
Dit is een foto van onze Haflinger, hier is hij anderhalf jaar. Hij heet Babbes en we hebben hem als jaarling gekocht.

Met de bal spelen, vindt hij het leukste om te doen. Als wij die in de bak rollen dan gaat hij er in volle galop naar toe en schopt hem weg met zijn achterhand of gaat hij er op liggen en wil hij hem met zijn voorbenen vast houden.Het is altijd zo´n leuk gezicht als hij er mee bezig is en hij heeft er alle plezier in. Ik vond dit wel een hele leuke foto om aan jullie te laten zien.

Wij laten hem met alles kennis maken. Hij loopt met gemak over een zei of door een vlag. Zo kan ik ook, waar hij bij staat, de vuilnisbak open en dicht slaan zodat het heel hard kleppert of met een ijzeren bel bellen.

Hij vindt alles goed. Zo moeten we hem ook altijd vast houden als mijn man b.v. iets vast moet boren want hij gaat gewoon met zijn neus op de boor terwijl hij aan is. Ja echt, hij gaat nergens voor weg en moet alles zien en met zijn neus overal bij zijn. Hij is echt een deugeniet maar wel een hele lieve.

Zo dit wilde ik jullie even zeggen en ga zo door met jullie paardenmagazine, ik zit er altijd op te wachten. Jullie site vind ik trouwens ook heel leuk.

De groetjes en veel succes.  Elisa.

mei 11, 2009
Rudi & Nanny
Fun