Vaarwel trouwe vriend

De grootste droom die ik had is als een zeepbel uit elkaar gespat, weet je nog ons eerste contact we sloten meteen een pact je keek recht in mijn ogen, en heel even leek het of onze harten samen bewogen. Ik voelde mijn bloed sneller door mijn aderen stromen, het was jij die ik had gezien in mijn dromen ! Toen ik jou kreeg was ik zo ontzettend blij, op jouw rug ik voelde mij veilig en vrij. Ik voelde mij met jou zo gelukkig, jij was nooit stout of nukkig, jij was immer opgewekt en tevree, jij werkte steeds gewillig mee, ik hield met heel mijn hart van jou, jij liet mij nooit in de kou, jij hebt steeds het beste van jezelf gegeven, jouw werklust is tot op het laatste gebleven, toch was jij al een tijdje ziek, maar helaas ik zag het niet… Plots ging jij van mij heen, Ik bleef achter helemaal alleen, samen waren wij één, toch het wordt nooit meer als voorheen, in mijn dromen blijven wij samen, dit zou jij zeker beamen, dan ga jij met mij mee, voor een rit aan zee, om te vliegen over het strand, mijn hart blijft eeuwig aan jou verpand ! Uren heb ik jou zitten knuffelen en strelen, die momenten kan niemand meer stelen, in mijn hart blijf jij eeuwig bestaan, daar kan je voor altijd van op aan ! 2 grote donkere ogen ik kijk ze nog één keer aan een kusje op je neus en dan moet je echt gaan snap het dan ik had geen keus kon het nog maar heus,,.. de sterretjes zijn weg je ogen glinsteren niet meer ‘sorry, het spijt me!’ keer op keer nog één laatste kusje, en de woorden ‘ik houd van jou’ ‘vaar wel mijn liefste’ ‘ga maar gauw,,..” Gaby Daalmeyer
maart 15, 2010
Rudi & Nanny
Fun