Paardrijden en calorieën verbranden

Natuurlijk is paardrijden een sport, maar zo voelt het voor mij niet find more info. Andere sporten doe ik omdat het gezond is, maar ik moet me altijd over een drempel zetten. Met paardrijden is dat niet zo, dat is gewoon LEUK! Vandeweek kwam ik een lijstje tegen met verschillende sporten en hoeveel calorieën je verbruikt in 30 minuten: – aerobics: ongeveer 160 kcal – dansen: ongeveer 180 kcal – fietsen (16 km p/u): ongeveer 120 kcal – paardrijden: ongeveer 195 kcal – wandelen: ongeveer 80 kcal – voetballen: ongeveer 300 kcal – tennissen: ongeveer 180 kcal – zwemmen: ongeveer 210 kcal Dit lijstje maakte mij blij. Ik vergeet alle sporten waar ik toch geen plezier aan beleef en ga gewoon nog wat meer paardrijden, ha ha!
   
februari 17, 2016
Rudi & Nanny
Rijden, Weetjes, calorieën, paard, paardensport, paardentips, paardrijden, sport, verbranding, verbruik