Heb jij nog een paar leuke foto’s van je paard [%name%]?

Misschien heb je er al een paar naar ons toegestuurd in de hoop dat hij de foto van de maand wordt? We merken dat de foto’s die we tot nu uitkozen door heel wat paardenliefhebbers worden bekeken. Zelfs tot in verschillende landen over de hele wereld! We krijgen er erg leuke reacties over.

Wil jij aan andere paardenliefhebbers ook jouw lieveling tonen? Dan is de foto van de maand een leuke manier om dit te doen.

Maar je hoeft het nu niet bij 1 foto te laten! Je kan nu verschillende foto’s van je paard delen met je vrienden en paardentippers…

Zoals ik je al schreef, we krijgen heel wat leuke foto’s per maand, waaruit wij dan een leuke foto mogen kiezen. Voor deze keer willen we eens iets heel anders proberen en er een website van de maand van maken. Via deze manier kan je een hele verzameling van je leukste foto’s bij elkaar zetten. Je kan op een heel eenvoudige manier gratis een website aanmaken en er dan je mooiste foto’s op plaatsen.

 

Wij zullen de sites bekijken en er drie uitkiezen!

  • De eerste site krijgt een gratis verlenging voor het gebruik van de site van 12 maanden!
  • De tweede een verlenging van 6 maanden.
  • De derde een verlenging van drie maanden.

We zullen de sites die we uitkiezen bekendmaken via in het Paardentips Magazine. Zo zullen er heel wat extra extra bezoekers komen die je foto’s zullen bekijken.

Wij hebben er geen enkel probleem mee als je op deze manier ook je club, manege, ruitershop of wat je ook doet met je paard, extra onder de aandacht wil brengen bij de paardentippers. Als er maar leuke foto’s bij staan!

Wat moet je doen om te beginnen? Gewoon hier klikken en je kan aan de slag.

Nog nooit een website gemaakt? Geen probleem. Via dit systeem is het erg makkelijk. Al zou je het bij wijze van spreken helemaal fout doen, dan is er nog niks aan de hand 😉

 

Kijk maar wat Carine er over zegt:

Hallo Rudi en Nanny,

Ik zocht al lang naar een manier om een eigen website te maken, maar voor mij waren alle andere sites die ik bekeken heb veel te moeilijk. Tot ik bij jullie kwam.

Het ging super goed en ik ben zeer blij dat het mij gelukt is, want dat is de site die ik wilde, eenvoudig, mooi en vooral gemakkelijk te maken.

Ik ben zeer fier op mijn website en ik heb al veel goede reacties gekregen van verschillende mensen. Ik heb nog veel ideeën om op mijn site te zetten.

Vriendelijke groeten,

Harnisfeger Carine

 

Let even op! Als je de site aanmaakt, kan je een vakje aankruisen waardoor je site opgenomen wordt in een lijst. Deze lijst kunnen wij bekijken en dan een keuze maken uit de sites met foto’s.

Jij kan dan zelf ook eens kijken naar de sites van je ‘concurrenten’ of meegenieten van al de foto’s van andere paardenvrienden.

Win jij nooit iets? Ik zou zeggen: wie niet waagt die niet wint.

Je zal merken dat we geen mega-lijst hebben om uit te kiezen, dus de kans is best groot dat we jouw site uitkiezen. Aan jou om er je leukste foto’s te verzamelen.

Klik hier om zonder verdere verplichting de foto’s te gaan plaatsen

De gratis site met je foto’s blijft sowieso 30 dagen online staan!

 

Tot het volgende nummer van Paardentips!

Groetjes,

Rudi en Nanny

Paardentips Magazine