Hallo [% name %],   Toen ik je het laatste magazine toestuurde, had ik al een beetje voorpret. Mijn (Rudi’s) verwachting klopte.
Na het versturen van het magazine kwamen de reacties al vlug binnen.

Hier heb je er eentje van Chris V.:
Je plaatst een artikel in Paardentips Magazine van Super Guus over hoe je zelf gratis vliegenspray kan maken? Dat is raar! Jullie bieden zelf vliegenspray aan via Paardentips?

Ben je dan niet bang dat de mensen nu zelf aan de gang gaan met thee en azijn?

Foutje?   Nee hoor! Wie op heeft gelet kan lezen dat Jolanda in het artikeltje schrijft dat de meeste vliegensprays vaak niet werken. Dat is haar ervaring en daar sta ik zelf ook achter.

Ik begrijp dat je het wel vreemd zal vinden dat we dit artikel dan zo durven te plaatsen. Sta je dan niet achter het product dat je hebt aangeboden? Jawel! Kijk wat ik bedoel:
(Bron: Bit nummer 137 oktober 2006)
In het onafhankelijk onderzoek dat ik je hier toon, zie je zelf al waar de zelfgemaakte producten staan in de lijst. Het laatst! Dit is niet iets wat ik er zelf heb neergezet 😉

Snap je? De Atex Daas die je via ons in huis kan halen, werd als beste getest en werkt dus goed.

Na jaren zelf allerlei brouwseltjes samen te hebben gesteld, kiezen we zelf ook voor onze eigen paarden voor de Atex Daas… Het is daarbij ook nog eens een natuurlijk product waardoor de kans een stuk kleiner is dat je paard allergische reacties krijgt op de samenstelling.

Vragen staat vrij. Dus hierbij mijn antwoord.
    Groetjes Rudi van den Dijck

Ps.: Wil je meer lezen over de Atex daas? Klik dan hier (kon ik natuurlijk ook niet voorbij laten gaan).