Hallo [%name%]

Zoals je misschien wel weet, hebben we een tijdje terug een online cursus voor beginnende ruiters en amazones gemaakt. Een cursus met heel eenvoudige en duidelijke uitleg over hoe je kunt leren paardrijden.


De cursus is een ideale basis voor iedereen die meer wil halen uit zijn of haar paardrijlessen. In eerste instantie hebben we de cursus gemaakt voor beginnende ruiters en amazones. Maar uit een enquête blijkt dat we een heleboel cursisten hebben die al meerdere jaren paardrijden. Ook deze cursisten geven aan dat ze nog veel dingen hebben geleerd uit de cursus. Verder volgden ook verschillende instructeurs de cursus om die vervolgens aan te bevelen bij hun leerlingen. De cursus heeft sommige instructeurs zelf ook geholpen. Zij beseften bijvoorbeeld dat hun termen soms veel te moeilijk zijn voor beginnende ruiters. Deze cursus blijkt dus op meerdere manieren zijn nut te bewijzen.

Om je een idee te geven van wat het allemaal precies inhoudt, kan je alvast een kijkje nemen: Klik hier om les 1 gratis te downloaden.

De hele cursus bestaat uit tien delen, die elke week aan de cursisten gemaild worden.


Je leert op een eenvoudige manier:

• meer over het gedrag van het paard,
• hoe je met het paard om moet gaan,
• hoe een paard denkt,
• hoe een paard reageert en waarom,
• over de termen die in de lessen worden gebruikt,
• over materialen die gebruikt worden door ruiter en paard,
• hoe je een goede manege kiest,
• hoe je moet op- en afzadelen,
• hoe je op de juiste manier op je paard komt en er weer af,
• wat de juiste zit is,
• hoe jij je kan voorbereiden op de les,
• over de lichaamstaal van het paard,
• hoe je het paard duidelijk maakt wat je van hem verlangt.

Na elke les sturen we ook een soort testje met vragen om te kijken of de informatie goed is overgekomen. De allerlaatste les sturen we een leuk diploma.

Aanbieding voor de aangemelde lezers van Paardentips!
Door het betere weer van de laatste dagen kregen wij, Nanny en Rudi, meteen extra zin om aan de slag te gaan met de paarden. Dus heel waarschijnlijk met ons nog veel meer paardenliefhebbers!
Zeker diegenen die al een tijdje overwegen om paardrijlessen te gaan volgen, hoeven op zo’n moment nog maar een klein duwtje in de rug te krijgen om eraan te beginnen! Via deze cursus willen wij helpen deze stap met meer zekerheid en zelfvertrouwen te zetten.

Daarnaast hebben we besloten er een extra leuke start van te maken door jou als Paardentips lezer een  flinke korting op de prijs te geven als jij je nu inschrijft voor de online cursus Leer paardrijden.

Deze aanbieding is tijdelijk!
Alleen de eerste 50 aanmelders krijgen de cursus nu voor 19,95 euro i.p.v. 37,00 euro!

Klik hier om de cursus tegen deze korting in huis te halen


De aanbieding loopt af als we de 50 aanmeldingen gehaald hebben of op zaterdagavond 19 februari om 20.00 uur. Daarna zetten we de oude prijs weer online.Garantie

Natuurlijk geldt voor jou ook de niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer je niet tevreden bent over deze cursus, krijg jij je geld direct terug door een eenvoudig mailtje te sturen via het contactformulier. Dit moet je dan wel vóór de zesde les doen. Je kunt dus 5 lessen uitproberen! Met de eerste les heb je in ieder geval al een juist beeld  van wat je kan verwachten.

Jij kan de lessen alleen nu voor slechts 19,95 euro (i.p.v. 37,00 euro!) in huis halen .

Let op! De prijs is voor de hele cursus en NIET per les! Dus 19,95 euro voor 10 lessen!

Klik hier om de cursus in huis te halen

Dus nu bestellen en jij kan al snel de lessen volgen en op het einde het diploma in ontvangst mag nemen.

Wil jij kans maken op een gratis toegangskaart t.w.v. €12,00 voor Flanders Horse Expo?

Als je bij je bestelling de volgende opmerking plaatst: ‘kaartje Flanders Horse Expo’ maak je kans op een gratis kaartje. Met het kaartje kan je zelf een dag kiezen die jou het beste uit komt om de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber te bezoeken. Flanders Horse Expo te Gent (B) zal doorgaan van 25/02 tot en met 27/02 2011.

Tip: Geef dit door, ook jouw vriend(in) kan er zijn of haar voordeel uithalen. Zijn ze nog niet aangemeld bij Paardentips? Dit kan meteen via deze link

Groetjes
Rudi en Nanny
Paardentips.com


Klik hier om de cursus in huis te halen


Wil jij kans maken op een gratis vrijkaart? Vergeet dan de vermelding niet 😉

P.s.: Deze cursus is zo gemaakt dat het ook makkelijk te volgen is door jongeren vanaf 10 jaar

P.p.s.:  Heb je deze cursus al in huis en wil je toch kans maken op een vrijkaartje? Kijk eens in onze boekenshop (klik op de link). Misschien zit er nog een leuk boek tussen dat je nog niet in je boekenrek hebt staan. Plaats bij je bestelling de bovengenoemde vermelding en ook jij maakt kans op een vrijkaart voor Flanders Horse Expo!