Vergeet even alles om je heen, inclusief het slechte weer en geniet van een romantisch verhaal. De roman Indien plaats beschikbaar blijkt je zo aan te grijpen dat je het niet makkelijk weg legt als je er eenmaal aan begonnen bent! De meeste lezen dit boek dan ook in één keer uit.

Lekker relaxed genieten van je vrije tijd van een leuk verhaal en ja, er komen PAARDEN in voor. Haha.

Het verhaal:
Sofie’s vader is piloot. De meeste mensen zijn daarvan onder de indruk. Dan is hij zeker heel stoer en ‘glamorous’ en dan reist Sofie zeker al haar hele leven de wereld met hem af? Nee en nee. Sofie kent haar vader alleen als een verfomfaaide, afwezige man die op rare tijden staat te koken, omdat zijn biologische klok weer eens in de war is. En meevliegen? Dat heeft ze niet meer gedaan sinds ze klein was. Ze durfde niet. Tot nu. Voor het eerst sinds jaren reist Sofie mee met haar vader, op een ‘indien plaats beschikbaar’-familiekaartje.

Het wordt een reis vol avontuur, waarop haar paardrijverleden haar goed van pas komt en ze haar vader van een heel andere kant leert kennen. En dan is daar nog de knappe derde piloot Joost. Voor Sofie blijkt deze reis van Amsterdam naar Los Angeles een reis naar echte volwassenheid.

Over de schrijfster:
Sofie Rozendaal (1987) is freelancepubliciste. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften, schildert en illustreert. ‘Indien plaats beschikbaar’ is haar romandebuut. Eerder schreef ze de boeken ‘Gek van eten, als voedsel je leven regeert’, ‘Mijn Michale’ en ‘Blonde manen’. Sofie woont in de Hoekse Waard (NL).

Over het boek:
Auteur Sofie Rozendaal
Taal Nederlands
Afmetingen 23x211x135 mm
Gewicht 385.0 gr

Het boek Indien plaats beschikbaar


Kost normaal € 17,90 maar is nu voor jou voor slechts €16,00 in huis te halen
Klik hier om het boek te bestellen.

Lezers over dit boek:
Niels: Een boek dat je niet meer weg kunt leggen
Het boek leest – door de twee sterke verhaallijnen en de zeer vlotte schrijfstijl – ontzettend makkelijk weg!
Een mooi en soms ontroerend verhaal van een meisje dat met een probleem zit en niet altijd gehoord wordt door haar omgeving. Daarnaast geeft het een fascinerende inkijk in de wereld van het vliegen en de hierbij optredende vader (piloot) – dochter (vliegt mee) relatie.
Pluspunten: Goede verhaallijn, meeslepend verhaal.

Rianna: Een meeslepende en roerende roman
Het prachtige verhaal van Sofie, een jonge vrouw die samen met haar vader, de gezagvoerder, een vliegreis maakt.
Een treffende en pakkende schrijfwijze maakt dat je deze roman in één keer uitleest.
Een roman waarin we meereizen in de cockpit van een Boeing 747 en tijdens een spannende vliegreis naar Los Angeles tegelijkertijd worden meegenomen in de reis van het leven van Sofie, de moeilijke reis van puberteit naar volwassenheid.
Romantiek, spanning, paarden, vliegwereld, vader-dochter relatie, humor, deze roman kent vele facetten, een absolute aanrader.
Pluspunten: Goede verhaallijn, meeslepend verhaal, spannend.

Bestelling: Tijdens werkdagen vóór 17:00 uur besteld, is morgen in huis. De bestelling wordt verwerkt door Bol .com

Klik hier om het boek in huis te halen