Hallo [%name%],

We willen je even laten weten dat onze nieuwe site leerpaardrijden. com in het nieuws is geweest!


Ja, echt waar. Vlaamse paardentippers die digitaal tv kijken, hebben naar alle waarschijnlijkheid al wel eens naar HippoTV gekeken. Een leuke zender met, hoe kan het ook anders, nieuws en weetjes over paarden.

In het Hippofacts nieuws, een verzameling leuke wetenswaardigheden uit de paardenwereld, is het nut van de online cursus aan bod gekomen. En niet zomaar even een stukje. We waren heel enthousiast toen we het zagen.

Nu heeft de zender ook een site waar je al de afgelopen uitzendingen en reportages nog eens opnieuw kan bekijken. Ik heb de uitzending met ons stukje over de online cursus voor je opgezocht Klik hier om het filmpje te bekijken.

Stoer hè?

Ondertussen zijn er al verschillende cursisten vol enthousiasme begonnen aan de eerste online lessen. Klik hier om wat reacties te bekijken.

Je hebt net op het filmpje van HippoTV kunnen zien dat deze cursus heel nuttig is voor de beginnende ruiter en amazone. Ken jij iemand die een extra steuntje in de rug heeft? De eerste paardrijlessen zullen een stuk vlotter gaan en uiteindelijk zijn er minder lessen nodig voor hetzelfde resultaat. De cursus verdient zichzelf dus meteen terug! Op de site kan je een gratis proefles opvragen klik hier.

Heb je nog geen cadeau voor de feestdagen? Wat dacht je van de cursus leerpaardrijden? 😉

In ieder geval zijn we er erg trots op dat het initiatief goed onthaald is.

Wij gaan weer verder met het afwerken van het volgende Paardentips Magazine. Dus tot het volgende mailtje maar weer!

Groetjes
Rudi en Nanny van den Dijck
Paardentips Magazine

P.s.: Kijk zeker eens wat rond op de site van HippoTV, er staan verschillende leuke reportages bij.