Hoi [% name %], hoe was jouw weekend? Hopelijk net zo goed als dat van ons …
Zoals je waarschijnlijk weet, waren wij op Horse Event in Deurne. Het was de tiende editie van dit event met prachtig weer en ruim 32.500 bezoekers!
We hebben er heel wat lezers van het Paardentips Magazine ontmoet en gesproken. Een super ervaring en wat een leuke reacties!

Dit jaar hadden we het idee om de paardenliefhebbers hun inschattingsvermogen te testen en konden ze raden hoeveel paardensnoepjes er in een glazen bokaal zaten.

Een uitdaging die met heel wat enthousiasme werd aangegaan. Vooral de kans op het winnen van een poetsset en het ebook over toiletteren bleek een goede motivator.

De poetsset kon sowieso elk uur gewonnen worden ongeacht wat je had ingevuld. De vrolijke gezichten van de winnaars van de sets waren leuk om te zien.

              


              
De snoepjes zijn geteld en het aantal is nu bekend!!!
Waar het om ging, is het precieze aantal snoepjes dat in de pot zat! We beloofden vijf personen, die het dichtst bij het aantal zaten, het ebook ´Toiletteren kan je leren´ te sturen.
Daarnaast bleek de nieuwsgierigheid naar het juiste aantal snoepjes zo groot, dat we besloten hebben het meteen in dit mailtje te vermelden.

De antwoorden waren heel uiteenlopend en we werden zelf ook steeds nieuwsgieriger. We hebben ze bewust vantevoren niet geteld en dat was maar goed, want er werd een heel charme offensief ingezet om het precieze aantal los te krijgen. We hebben ze ondertussen geteld en zullen je nieuwsgierigheid niet langer prikkelen.

Het aantal hele paardensnoepjes in de pot is 549!

Vijf winaars ontvangen het digitale boek over ´Toiletteren kan je leren´ in hun mailbox.

Heb jij nu zoiets van´He, wat jammer dat ik niet gewonnen heb´, dan geven we nu nog de mogelijkheid om het ebook alsnog in huis te halen.


De prijs was: €17,95 maar je kan het digitale boek nu voor slechts €12,95 in je mailbox ontvangen.
Klik hier om het ebook in huis te halen

Nog even wat meer informatie:
Goed toiletteren is een kunst. Ook jij kunt deze kunst in de vingers krijgen!
Je paard geniet ervan wanneer het goed wordt verzorgd en mooi wordt gemaakt. Even heerlijk borstelen of een vlecht leggen is iets waarvoor je paard graag even stil blijft staan. Dan gaat het natuurlijk niet om het uiterlijk maar om de aandacht die het paard krijgt. Voor jou meteen mooi meegenomen dat je paard er zo mooi uitziet. De vertrouwensband tussen jou en je paard wordt meteen versterkt.

Een ander voordeel is dat je het hele lichaam van je paard onder ogen (handen) krijgt en zo eventuele wondjes of pijnlijke plekken meteen ontdekt. Wij mensen genieten trouwens toch ook van een schoonheidsbehandeling. Kijk maar eens naar jezelf. Alle aandacht gaat naar jou. Daarbovenop het gevoel dat je fris, verzorgd en mooi bent!

Jij hoeft bij wijze van spreken maar naar de schoonheidssalon op de hoek van de straat te gaan. Maar informatie over het goed toiletteren van paarden is moeilijk te vinden. Vooral in boekvorm zul je er maar weinig over lezen. Misschien ook wel logisch, want het is namelijk niet makkelijk om bepaalde handelingen met de juiste woorden te omschrijven.

Mijn vrouw (Nanny) stuitte jaren geleden ook op dit probleem. Ze ging op stap en zocht tot ze het wist. Op bezoek bij bekende grooms, even kijken hier, even kijken daar, een cursus, het internet, clinics, je kunt het zo gek niet bedenken of ze heeft het geprobeerd, gedaan of gelezen. Nu, jaren later en heel wat wijzer kun jij daar de vruchten van plukken. Omdat Nanny vaak vragen kreeg als ‘Hoe leg je nou die bepaalde vlecht?’ of ‘Hoe en wanneer moet ik scheren?’ besloot ze anderen te gaan helpen. Doordat ze beroepsmatig (als lerares) al dagelijks bezig is met het onderwijzen van anderen was het voor haar een leuke uitdaging dit met zo’n moeilijk onderwerp als toiletteren te doen.

Al snel bleek dat je toiletteren makkelijker kunt uitleggen door middel van visualisatie, dus kwamen er heel wat foto’s aan te pas. Gestaag kwam er een compleet boek tot stand en ik moet zeggen dat ik erg trots ben op het resultaat! Het is geschreven in makkelijk te lezen taal die goed te begrijpen is, met foto’s die je meteen extra duidelijkheid geven. Alleen rees bij ons nog de vraag:

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze informatie voor iedereen snel en gemakkelijk te verkrijgen is?

Een ‘gewoon’ boek leek ons wel leuk, maar toen dit ter sprake kwam bij een paar vrienden van ons kwam het idee naar voren om het eens via een ebook te doen. Na wat uitleg was het besluit vlug genomen. Dit ebook biedt de gelegenheid om jou in woord en beeld duidelijk te maken wat toiletteren inhoudt en hoe je het zou moeten doen.

Wat onze lezers ervan zeggen:

“Ik heb ontzettend veel uit dit boek geleerd, meer zelfs: op Blosokamp in Waregem Gaverbeek, zijn mijn pony en ik 1e geworden op de keuring! Bedankt voor deze supertips!”

Céline Mortier“In vele boeken zie je alles in 1 stuk uitgelegd, maar hier wordt het stap voor stap gedaan.Het wordt allemaal mooi en duidelijk uitgelegd.”

Rudy Daenekint“Mijn complimenten voor de duidelijkheid van het e-book toiletteren. Alles is duidelijk omschreven en ook zichtbaar gemaakt dmv foto’s. Ik heb een hoop van het boek opgestoken en vergeten “weetjes” zijn weer vers in mijn geheugen. Hierbij dan ook mijn felicitaties met het e-book!”

Renske Dussel

Maar wat is een ebook eigenlijk?

Klik hier voor een overzicht, met instructies voor het gebruik van een ebook

Een ebook is een boek dat je via email krijgt of ergens kunt downloaden zodat het op je eigen PC komt te staan.

Het ebook ‘Toiletteren: Zó steelt jouw paard de show!’kun je dus via je computer en ook via de geprinte versie lezen. Het boek is dus digitaal. Een ebook kan variëren van een eenvoudig bestandje afkomstig van een tekstverwerker tot een professioneel vormgegeven boek met prachtige foto’s.

Het is duidelijk dat ‘Toiletteren: Zó steelt jouw paard de show!’ tot deze laatste categorie behoort! Wat kun je verwachten van het ebook ‘Toiletteren: Zó steelt jouw paard de show!’? Het is een uitgebreide handleiding, duidelijk en overzichtelijk.

Stap voor stap wordt je uitgelegd hoe je goed moet toiletteren, zoals scheren, knippen, vlechten en nog veel meer.

Veel duidelijke foto’s laten zien hoe het moet, dit maakt het voor jou een stuk helderder.

Vlechtmogelijkheden voor paarden met lange manen.

Bij elk onderwerp staat precies vermeld wat je nodighebt, dus je kunt goed voorbereid aan de slag met de juiste spullen.

Je kunt zoeken via trefwoordenen zo direct bij het gezochte onderwerp komen, interactief dus. Ook via de inhoudsopgave kun je rechtstreeks naar het gewenste hoofdstuk gaan.

Na betaling heb je het ebook meteen in huis en kun je het al direct lezen.


Hieronder zie je een paar pagina’s om te laten zien dat we flink ons best gedaan hebben om er iets moois van te maken en dat het echt de moeite waard is om het ebook in huis te halen.

   

 

 

Over het ebook
Titel:
Toiletteren: Zó steelt jouw paard de show!
Schrijvers: Rudi en Nanny van den Dijck
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: Als je het ebook print 23 bladzijden (A4-formaat).
Illustraties: Veel kleurenfoto’s en een paar grappige cartoons.

Inhoudsopgave

 • Toiletteren van paarden
 • Het exterieur
 • Wat heb je nodig?
 • De voorbereiding
 • Goed voorbereiden!
 • Het vastzetten van je paard
 • De paardenknoop: stap voor stap
 • Het wassen van het paard Het toiletteren van het hoofd
 • De ogen, de neusgaten en de lippen
 • De baardharen
 • De tastharen
 • De oren Het toiletteren van de hals
 • De manen in de nek
 • Het trekken van de manen
 • Het vlechten van korte manen
 • Het vlechten van lange manen
 • De gewone vlecht
 • Opliggende vlecht
 • Net
 • Het toiletteren van de benen
 • De zwilwratten
 • De sporen
 • De kroonrand
 • De vetlok
 • De hoeven
 • De benen Het toiletteren van de staart
 • Dagelijkse verzorging
 • Knippen
 • Trekken
 • Scheren
 • Invlechten
 • Vlecht plat tegen de staart
 • Vlecht op de staart Het scheren
 • Hoe ga je te werk? Het bandageren
 • Werkbandages
 • Rustbandages
 • Staartbandages Versieringen op de achterhand

Over de schrijvers

Rudi en Nanny van den Dijck
Nanny werkt in het voortgezet speciaal onderwijs voor slechthorenden en kinderen met spraak- en taalstoornissen. Bovendien is ze een enorme paardenfreak. Als dierenvriend was ze al van kindsbeen af in het bijzonder gek op paarden, een microbe waarmee ze jaren later ook haar man Rudi besmette. Door de jaren heen probeerden ze samen hun honger naar informatie over paarden te stillen en volgden allerlei clinics, cursussen, shows enz. Op advies van vrienden besloten ze wat ze aan kennis opgedaan hebben (en ondertussen nog bijleren) te delen met andere paardenliefhebbers. Zo ontstond het digitale Paardentips Magazine of met andere woorden Paardentips Magazine. Paardentips Magazine is ondertussen een begrip geworden onder de paardenvrienden en wordt maandelijks door duizenden mensen gelezen.

Garantie
Bevalt deze omschrijving je? Haal dan zonder twijfel dit e-book in huis. Het zal je zeker bevallen. Haal het via ons in huis en we geven je de niet-goed-geld-terug garantie. Ontvang het boek, lees het en bevalt het je alsnog niet, dan mag je het tot 100 dagen na aankooplaten weten en storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.


Klik hier om het ebook in huis te halen

 

P.s.: Natuurlijk nog een hartelijk welkom aan alle nieuwe Paardentippers (lezers van het Paardentips Magazine). Volgende week ontvang je alweer een nieuw nummer van het magazine met daarin centraal ons bezoek aan Horse Event.