Hoi [%name%], in het laatste nummer van Paardentips Magazine schreef ik je over dat boek dat we graag wilden uitdelen, weet je nog?

Nu zei Nanny me al dat de uitleg wat duidelijker had mogen zijn en dat blijkt, want verschillende lezers van het magazine hebben een poging gedaan om het boek gratis via ons in huis te krijgen maar niet op de juiste manier!

Dus bij deze mijn excuses als ik niet helemaal duidelijk ben geweest.

Ik zal het nog even beter proberen te doen…

Het gaat om het boek Duurzame Dressuur met een winkelwaarde van €24,95. Je maakt kans op een gratis exemplaar: je hoeft er maar heel weinig voor te doen én het kost je niks.

Het is heel simpel. Klik op deze link en maak op een eenvoudige manier een leuke website over bijvoorbeeld je (verzorg)paard. Het is echt niet moeilijk. Je kan per scherm de aanwijzingen volgen en zo stap voor stap een site maken.

Als je site klaar is, staat hij ook meteen online. Je kan ons dan de URL (naam van de website) doormailen via deze link  Een voorbeeld van een leuke site gemaakt via dit systeem vind je via deze link stalOfTheNewLife  

 

Dus nog even op een rijtje wat te doen om kans te maken op het gratis boek:

1. Maak een website aan
2. Stuur ons de link van de website door bv. www 123…/jouwsitenaam .nl via deze link 
3. Kijk naar het volgende nummer van Paardentips magazine. De leukste sites zullen we daar bekend maken. Deze krijgen gratis het boek via ons in huis.

 

Over het boek dat je kan winnen:


 

Als jij en je paard goed leren samenwerken, worden jullie daar allebei beter van!

Dit boek zet je aan het denken en maakt je bewust van wat jouw acties doen met je paard. Bij paardrijden is het belangrijk dat je ‘zuiver leert voelen’. Dan kan je met de juiste lichaamssignalen communiceren en hulpen geven. Het paard dat zijn leider accepteert en begrijpt, volgt het voorbeeld van de ruiter. Dat betekent dat als de ruiter goed beweegt, het paard ook goed beweegt.

Maar hoe beweeg je dan goed en hoe moet je met de juiste lichaamssignalen communiceren? In dit boek vind je heel veel praktische tips, maar ook de theoretische achtergrond zodat je gaat begrijpen waarom je iets op een bepaalde manier moet doen.

Voor alle serieuze instructeurs onder ons is dit boek eigenlijk verplichte kost. Het geeft een theoretische onderbouwing en veel praktische ideeën. Ideeën waarmee elke instructeur zijn voordeel kan doen om nog betere en interessantere rijlessen te geven. Met dit boek als leidraad kan je als instructeur een praktisch plan van aanpak maken waar alle ruiters en paarden beter van worden.

Een leuk boek dat je nu zomaar gratis in huis zou kunnen halen.

Wie maakt kans?
Maak helemaal gratis een leuke website over jouw paard(en), stal, manege, ponyclub, lievelingsras enz. Het werkt heel simpel en binnen de kortste keren heb je een prachtige website. Is je website klaar en wil je kans maken op een gratis boek? Stuur dan een link van je site door via deze link.

We gaan onze dochters Lise en Febe een paar leuke websites laten uitkiezen.
Een website die je nu snel, makkelijk en gratis kan maken. Klik hier om een gratis website te maken.

Trouwens, door een gratis website te maken, zit je nergens aan vast. Je mag de website 30 dagen uitproberen. Daarna verloopt de website automatisch. Tegen betaling kan je je website houden, maar er is geen enkele verplichting.

Probeer maar eens. Het is meteen leuk om te doen en je maakt kans op een gratis exemplaar van het boek Duurzame Dressuur!

We hebben nog een paar boeken liggen dus de kans is best groot 😉

Succes!

P.s.: In het volgende nummer van Paardentips maken we de winnaars bekend. Lise en Febe hebben dus nog even de tijd om hun keuze te maken.