Hallo [%name%],


Ben jij van plan naar Flanders Horse Expo te komen?
Wij hebben namelijk wat toegangskaartjes kunnen regelen. Voor de Paardentippers die dit nu goed lezen, want je moet er wel wat voor doen.

Nee, grapje. Wil je graag een kaartje ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje via dit linkje

Belangrijk! Mailtje met je adres en welke dag je wil gaan. We hebben namelijk ook nog een paar kaartjes voor de show van zaterdagavond.


Er zullen nu verschillende Paardentippers in de startblokken springen om me een mailtje te sturen. Ik verwacht veel respons.

Zullen we wel afspreken dat als je niks meer van me hoort voor dit weekend, je toch nog zelf voor een kaartje moet zorgen? We mailen niet iedereen terug omdat we dan tijdens de Expo nog steeds aan het mailen zijn. Haha.

Ik heb ongeveer 40 kaartjes in huis, dus denk niet dan je geen kans maakt. Gewoon vlug even een mailtje sturen.


Paardentippers die er zullen zijn:
Marc, de wetenschapper die regelmatig wat schrijft over het gedrag van het paard. Hij heeft er een spreekbeurt. Misschien komt Fredy, je weet wel die dame die schrijft over de Academische rijkunst. Wij (Rudi en Nanny), die paardengekken van Paardentips, zullen zelf ergens rondhangen rond de stand van Ros magazine.

Verder zullen er heel wat andere paardentippers aanwezig zijn. Dus wie weet zien we elkaar dit weekend in Gent.


Flanders Horse Expo:
Vrijdag 17/02 : 10.00 – 22.00u
Zaterdag 28/2 10.00 – 19.30u
Zaterdag ook Flanders Horse Expo Show vanaf 20.00u
Zondag 01/03: 10.00 – 18.00uWil je ons helpen? We zouden het erg fijn vinden als je andere Paardenliefhebbers op de hoogte brengt van Paardentips Magazine. Meld deze persoon aan via onze site en laat hem of haar even via een mailtje weten dat ze Paardentips nu dankzij jou ontvangen.


Hopelijk kunnen we jou dadelijk blij maken met een toegangskaart voor Flanders Horse Expo.

Misschien tot dan?


Groetjes Rudi en Nanny
Paardentips MagazinePs.: Het nieuwste nummer van Paardentips is in de maak. Normaal ontvang je hem deze week nog in je mailbox.