We hebben een leuk voordeel voor je. Het kost je niks (enkel wat tijd) en toch kan je iets ter waarde van ongeveer 60 euro winnen!

Ik zal je nieuwsgierigheid niet te zeer prikkelen. We hebben weer vrijkaartjes voor Horse Event dat zal doorgaan op 9,10 en 11 september.

We willen een paar lezers van Paardentips Magazine een gratis kaartje voor zichzelf en een vriend(in) bezorgen. Hoe willen dit gaan aanpakken?

We hebben een ideetje. Je moet er wel even wat voor doen.

Maak via deze link een website aan en maak ons op een orginele manier duidelijk dat jij gek bent op paarden. Dat kan je bijvoorbeeld doen door er een filmpje te maken van je foto’s. Hoe dat werkt, zie je vanzelf bij het aanmaken van de site. Een leuke puzzel over paarden of gewoon een verhaal dat je op deze site maakt. Er zijn verschillende mogelijkheden verwerkt in het programma.

Ben je klaar en tevreden over het resultaat?
Stuur ons dan de link van de site even door, samen met je naam en adres. Wij zullen de inzendingen bekijken en zorgen ervoor dat we een paar orginele, leuke of grappige ideetjes belonen met gratis inkomkaartjes voor het Horse Event van dit jaar.

Horse Event heeft dit jaar zijn 10e editie. Dus we verwachten dat het dit jaar extra de moeite waard zal zijn om er een kijkje te gaan nemen.

Dus nog even de stappen op een rijtje:

  • klik op de link
  • volg stap voor stap de aanwijzingen
  • vul op je eigen creatieve manier de site aan
  • stuur ons de link van je site door via deze link
  • vergeet je naam en adres er niet bij te zetten
  • je mailbox in de gaten houden, want wie weet…

Voor alle duidelijkheid, het aanmaken van de site kost je niks. Vind je het toch leuk dan kan je natuurlijk de gebruikstijd verlengen tegen betaling. Doe je dit niet dan verloopt de site na 30 dagen. Maar voor deze periode weet jij al lang of jij de kaartjes gewonnen hebt.

Ik zou zeggen gewoon proberen! Het kost je niks, het is leuk om te proberen en je kan meteen voor jezelf en een vriend(in) een leuk extraatje winnen, kaartjes voor Horse Event.

Succes!

P.s.: Vergeet niet je naam en adres en site-link door te sturen via deze link