Geen last meer van dazen

Een langdurige en effectieve manier om je paard te beschermen tegen dazen en andere insecten!

Deze zomer geniet je samen met je paard van een buitenrit en hebben jullie geen last vliegen. Heerlijk!

Krijg jij ook de kriebels als je dit ziet?

Wij mensen kunnen onze handen nog gebruiken als we last hebben van die vervelende vliegen. Maar als je je paard vol vliegen in de weide ziet staan, dan krijg je er spontaan medelijden mee. Dat arme dier heeft vaak flink last van al dat gekriebel.

Wat ook zo erg is, is dat je tijdens een buitenrit op sommige plaatsen gewoon flink bloedende plekken bij je paard ziet. Echt zielig! De beet van een daas, die dit bloeden veroorzaakt, is pijnlijk en zorgt voor een flinke bult die een tijdje blijft jeuken. Na een beet van een daas bestaat zelfs een kans op een infectie. De daas gebruikt bij de beet een soort mesjes, waardoor de huid opengesneden wordt. Het zijn dus echt wondjes, die even blijven bloeden. Door op deze manier te bijten, lukt het de daas ook om door dunne kledingstukken en soms zelfs paardendekens heen te bijten.

 

Het is al een tijdje terug dat ik de uitslag zag van een onafhankelijke test waarbij verschillende vliegwerende producten waren getest. Atex Daas kwam toen als beste naar voren. Wij gebruiken dit product sindsdien bij onze eigen paarden. Omdat we er zo tevreden over zijn, hebben we ervoor gezorgd dat de lezers van het Paardentips Magazine dit product via ons voordelig in huis kunnen halen.

 

Tot nu toe kregen we heel wat positieve reacties van mensen die het product gebruiken. Het product blijkt echt goed te werken, de paarden hebben amper nog last van de insecten. Toch moeten we ook toegeven dat de geur van het product wel erg speciaal is. Ook wordt het afgeraden om het te gebruiken bij witte paarden, omdat het een gekleurde vloeistof is die bij deze paarden vlekken kan achterlaten.

 

Een lekker geurtje, geen vlekken en toch net zo’n effectief middel om je paard te beschermen tegen vliegen?

Nu had ik met de fabrikant een gesprek over het geur- en kleur‘nadeel’ van de Atex Daas en kreeg meteen een brede glimlach als antwoord. ‘Daar hebben we aan gewerkt! We hebben een nieuw product ontwikkeld dat geen vlekken achterlaat op witte paarden of kleding en vliegendekens’. Ook de geur is een heel stuk aangenamer en nog een extra voordeel…het is goedkoper!

De naam van het nieuwe product: Zzimply

 

Waarom dit product in huis halen?

  • Het is een volledig natuurlijk product, dus niet schadelijk voor het milieu.
  • Weert effectief en langdurig insecten bij je paard of pony. Dus deze zomer kan je paard lekker genieten van het buiten zijn.
  • Een unieke formule zonder citronella dus minder kans op allergische reacties.
  • Bij de samenstelling zit ook een haarconditioner, dus je paard krijgt meteen een extra vachtverzorging.
  • Omdat het zo effectief is, hoef je er niet zoveel van te gebruiken waardoor het in verhouding goedkoop is in gebruik.
  • Met de spray makkelijk te verstuiven over het paardenlichaam. Hierdoor krijg je een gelijkmatige verdeling.
  • Omdat niet alle paarden een spray bij het hoofd accepteren en om te voorkomen dat je de ogen irriteert is er de gel die je kan gebruiken om het product aan te brengen rond de neus en ogen.
  • De roller is makkelijk te gebruiken bij je paard, maar ook bij jezelf. Zo zijn jullie meteen beide beschermd.
  • Het product maakt geen vlekken, dus ook te gebruiken bij witte paarden, jassen en dekens.

Deze zomer je paard geen last van dazen, vliegen, horzels,…?

Haal dan snel dit pakket in huis:

Zzimply Spray

Met een inhoud van 500 ml.

Makkelijk gelijkmatig te verstuiven over het lichaam van je paard of pony

 

Zzimply Roll

Ideaal voor paard en ruiter, 70ml.

 

Zzimply Gel

Speciaal voor rondom ogen, neus en andere gevoelige plaatsen, 500ml.

 

Samen nu voor slecht 42,90 euro!

Klik hier om het pakket in huis te halen

Tip: De insectenwerende formule van dit product bevat geen citronella of teatree. Dat vermindert de kans op allegische reacties. Zoals bij elk nieuw product dat je bij je paard gebruikt, willen we je toch aanraden het eerst te testen op een klein stukje huid.