Hallo [%name%],

Dit weekend Flanders Horse Expo! Als jij in de mogelijkheid bent om deze beurs te bezoeken, dan nodigen we je uit om ook even langs te komen bij onze stand. Wij staan in hal 7 bij stand 7148 (media).

Een nadeel voor ons, nu we er voor het eerste staan met een eigen stand, is dat wij zelf weinig van het uitgebreide programma kunnen bekijken. Klik hier om het programma te bekijken

Nog even wat info over de beurs:


Flanders Horse Expo

Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber
25-26-27 februari 2011

Uiteraard komen de klassieke ingrediënten van Flanders Horse Expo weer aan bod: een grote diversiteit aan standhouders, clinics, demonstraties, stamboekvoorstellingen, productvoorstellingen, seminaries, wedstrijden, etc.


Nieuw dit jaar is de “Ghent Masters of Showjumping”, een CSI** in het unieke kader van Flanders Horse Expo, die reeds op donderdag 24 februari van start gaat en waarvan de Grote Prijs gereden wordt op zaterdagavond 26 februari.

Op competitievlak staat er verder ook nog o.a. een manche van de Belgische Hengstencompetitie, een indoor wedstrijd mennen, de finale van de Elcribo Flanders Horseball Cup en een dressuurwedstrijd gepland.

Flanders Horse Expo 2011 wordt ook dit jaar weer dé place to be van de paardenliefhebber.

 

Alvast een fijn weekend en misschien tot ziens!

Groetjes Rudi en Nanny
Paardentips Magazine