Een schone en gezonde slaapplaats waar jouw paard zijn verdiende rust vindt!
Overal waar dieren voor langere tijd een onderkomen vinden, is er een verhoogd risico op ziektes, infecties en geurhinder.
Als paardenliefhebber denken wij in dit geval meteen aan de stal of manege waar onze paarden staan en doen we extra ons best om onze trouwe viervoeters een gezond en schoon onderkomen te bezorgen. Dagelijks uitmesten en regelmatig verversen van de stalbodem is een must. Toch blijkt dat de dagelijkse verzorging niet altijd voldoende is. Ook een gezond paard maakt op stal meer kans om ziek te worden dan daar buiten. Bacteriën en schimmels kruipen overal tussen en vinden een ideale voedingsbodem om zich snel uit te breiden. Ze kunnen daarmee een bron van infecties en ziektes vormen, dit vaak in een periode waarin onze dieren juist de meeste weerstand nodig hebben.

Boeren die bijvoorbeeld kippen, runderen en varkens houden, zijn al langer op de hoogte van dit probleem en bestrijden al jaren deze onzichtbare vijand met antibioticum en ontsmettingsmiddelen. Dierenartsen vinden het reinigen van hokken en stallen ook geen overbodige luxe, maar merken steeds vaker dat het gevecht wegens de toenemende resistentie groter wordt.

Zelf vingen we een paar enthousiaste verhalen op van dierenvrienden waarvoor de gezondheid van hun dier niet alleen belangrijk is voor hun dieren, het is ook hun broodwinning. Zieke en ongezonde dieren betekenen voor hen verlies aan inkomsten.
Waar zijn ze dan zo enthousiast over?

Ze hebben iets gevonden waardoor er:

 • duidelijk minder risico’s op ziektes in hun stallen zijn, waardoor de dieren sterker zijn,minder antibiotica nodig is,
 • betere voedselopname is,
 • flink in de kosten bespaard wordt,
 • geen milieuvervuilende schoonmaakmiddelen nodig zijn,
 • geen ontsmettingsmiddelen gebruikt hoeven te worden.

Ze gebruiken een reinigingsproduct dat niet schadelijk is voor mens, natuur en dier maar toch heel efficiënt blijkt te zijn! Zelfs een studie door de universiteit van Gent toont aan dat het reinigen met dit product superieur is aan bijvoorbeeld chemische reiniging, met daarbij positieve invloeden op dier en omgeving.

Een ander groot voordeel van het product is dat het ook de geur van bijvoorbeeld de ammoniak en urine sterk vermindert.

Over geurhinder gesproken! Wij hebben een hond in huis, die zijn plaatsje heeft in ons kantoor. Jammer genoeg is de hond nu ziek met tot gevolg extra hondengeur. Zelfs na extra stofzuigen en schoonmaken, kregen we een reactie van een bezoeker, ze konden ruiken dat er een hond aanwezig was. Best vervelend, want je doet dan zo je best om gastvrij te zijn … en dan krijg je dat te horen! Maar we begrepen het wel. We merkten het zelf ook wel eens als we op bezoek gingen bij andere dierenliefhebbers.

Om het verhaal niet te lang te maken, we hebben het product getest en het werkt. Onze vrienden met dieren hoeven niet overtuigd te worden, ze hebben allemaal al van het product in huis. Ook de kattenliefhebbers onder hen zijn er blij mee.

Stoeterijen, kennels, asiels en dierenartsenpraktijken zullen ook de voordelen snel ervaren!
Dokter Stijn Teysen, bijvoorbeeld, zocht voor dierenartsenpraktijken een oplossing voor een besmettingsprobleem. Voor de kenners ‘clostridium difficile’. Op zich geen gevaar, maar na grote operaties of door immuunonderdrukkende medicijnen kan deze bacterie gaan uitgroeien en voor gifstoffen zorgen waar mens en dier ziek van zouden kunnen worden.

Al vanaf de eerste dag bleek de reiniging zichtbaar efficiënt te zijn en ook later effectief in de bestrijding van de bacterie. Dierenartsenpraktijken De Morette en De Bosdreef gebruiken het product nu al sinds 2008 en zijn er erg tevreden over.

Eric en Ine van den Heuvel zijn in maart 2010 gestart met het gebruik van het product in hun varkensbedrijf en zijn er enthousiast over. Naast de vloeren, wanden en drinkbakjes worden zelfs de zeugen er voor het werpen standaard mee gewassen. De uitval van biggen is zo teruggelopen dat het opvalt. Ze gebruiken vanaf het gebruik beduidend minder antibiotica. Voor de kenners, de dagdosering van 47 per zeug is op korte tijd naar minder dan 2 gegaan! Ze hebben nu gezondere dieren en meer vlees. Volgens Eric en Ine is het product effectiever dan ontsmettingsmiddelen en gewoonweg gezonder en veiliger. Bij de varkenshouderij viel het bedrijf van Eric van den Heuvel zo op dat er al verschillende artikels over zijn nieuwe aanpak en goede resultaten verschenen in de vakbladen. Ze zijn er zo tevreden over dat ook in huis gepoetst wordt met dit schoonmaakmiddel!

Of jij nu professioneel of puur als hobby met paarden bezig bent, je begrijpt dat het nuttig is om hier even meer tijd voor te nemen! Want een gezond en gelukkig paard is voor iedere paardenvriend van groot belang! Want dit product is ook ideaal voor gebruik in de paardenstal, trailer, thuis, enz.!

Wist je dat?

 • Bij desinfecteren blijft 3 tot 4 procent van de bacteriën leven! Heel dikwijls zijn dit juist diegenen die jij liever niet in je stal, praktijk of huis hebt.
 • Bij een onderzoek in Engeland door een fabrikant van luchtverfrissers deden tweeduizend volwassenen mee aan een geurtest. Uit honderden geuren moesten ze de meest onprettige aanduiden. De geur van een natte hond werd de nummer 1, gevolgd door de geur van vieze sokken!
 • Bij gebruik van ontsmettingsmiddelen vaak ook de ‘goede’ bacteriën gedood worden?
 • Het huidige overdadig gebruik van chemische en desinfecterende middelen zorgt voor een resistentieopbouw bij veel ziektekiemen?

Over het product
Het schoonmaakmiddel is een reinigingsproduct met respect voor mens en natuur. Het product zorgt voor een microbiële reiniging. Het verwijdert vuil tot in de diepste poriën. De voedingsbodem en ‘schuilplaats’ voor ziektekiemen worden daarmee grotendeels weggenomen.
Omdat het product ontwikkeld is met het oog op milieuvriendelijkheid zitten er geen schadelijke stoffen in en kan het gebruikt worden zonder extra voorzorgsmaatregelen. Dus geen handschoenen, maskers en dergelijke nodig. Het product is biologisch afbreekbaar, dus het kan zonder probleem overal gebruikt worden.

Nog even de voordelen voor je op een rijtje:

 • diepgaande reiniging,
 • bewezen efficiëntie op dier en omgeving,
 • duurzame hygiëne,
 • geen gevaar van resistentie,
 • stabiel en langdurig effect,
 • veilig voor dierenliefhebber, -houder en gezin,
 • milieuvriendelijk,
 • kostenbesparend,
 • sterkere en gezondere dieren,
 • verbeterde opname van voedsel,
 • minder risico op een hoge infectiedruk,een sterke vermindering van onaangename geuren (in de meeste gevallen onmiddellijk merkbaar),
 • een sterk gereduceerd gebruik van ontsmettingsmiddelen en inefficiënte chemische schoonmaakproducten.

Aanbieding: Ervaar zelf het resultaat en word net zo enthousiast als ons!
Haal het nu in huis en doe de test.

Voor slechts €34,95 haal je het schoonmaakmiddel en de stabilizer in huis. De stabilizer is een spray die je kan gebuiken als onderhoudsmiddel tussen de poestbeurten door. Je kan het gewoon gebruiken terwijl de paarden nog op stal staan.

Paardenstal Cleaner (inhoud: 5000 ml/5 liter)
Krachtig probiotisch schoonmaakmiddel voor stallen, slaapplaatsen en andere dierenverblijven. Het product verwijdert vuil diepgaander en vormt een goede microflora in de omgeving van de dieren. Kan ook gebruikt worden voor het wassen van dieren!

Paardenstal Stabiliser in spray (inhoud: 500ml)
Door dit middel te vernevelen in de stallen en dierenverblijven behoudt je de stabiele omgeving voor je dier(en). Je hoeft dus niet elke dag te poetsen en omdat het zo’n onschadelijk product is, kan je het toepassen terwijl de dieren aanwezig zijn.

Bonus
Nu met extra 1 liter navulling voor de Stabiliser spray

Hoeveel heb je nodig?
Het schoonmaakmiddel moet verdund worden in handwarm water. Afhankelijk van de vervuiling moet je meer of minder verdunnen.

Dus wat krijg je in huis?

 • 5 liter schoonmaakmiddel,
 • spray met 500ml onderhoudsproduct,
 • 1liter navulling voor de spray.

Dit allemaal voor slechts 34,95 euro!
Klik hier om het pakket in huis te halen

Garantie: Wij verwachten dat je tevreden zult zijn over dit product en geven je daarom de niet-goed-geld-terug garantie. Haal het via ons in huis, probeer het product uit, bevalt het je toch niet? Stuur het pakket, goed afgesloten, naar ons terug en wij storten het aankoopbedrag terug op je rekening.

P.s.: Met dit product: Een gezond paard en een gelukkige ruiter of amazone, dus het ideale winning team!