[%name%] heb je wel eens gedacht aan een website over je paard?

Waarom zou dit nuttig kunnen zijn?

Het maakt natuurlijk wel indruk op je vrienden als je kan vertellen dat jij speciaal zelf een website hebt gemaakt over je paard(en). Dat zullen ze leuk vinden, omdat ze daar foto’s en informatie kunnen bekijken van jou en je paard. Zeker als ze ook gek zijn op paarden.


Een eigen website maken en onderhouden is niet altijd even makkelijk. Misschien heb jij zoiets van ‘dat is niks voor mij, veel te moeilijk!’ Toch hebben we een erg leuke en gemakkelijke manier gevonden om het eens te proberen!

We kregen een tijdje geleden het aanbod van een bedrijfje om de lezers van Paardentips voor een periode van 30 dagen gratis de mogelijkheid te geven om hun systeem om zelf websites te maken eens uit te testen. Deze mogelijkheid wordt nog steeds geboden.

Echt de moeite waard om het eens te proberen!

Via dit eenvoudige systeem is het niet alleen mogelijk om op een makkelijke manier zelf foto’s aan je site toe te voegen, er is ook een mogelijkheid voorzien om je foto’s te bewerken. Dit kan je serieus gebruiken door bijvoorbeeld een leuk kadertje om je foto te zetten, maar je kan je bezoekers ook verrassen met een foto die je op een hilarische manier hebt bewerkt. Bijvoorbeeld door je schoonmoeder, die op de foto naast je paard staat, een snor te geven of zoiets. Echt lachen geblazen!

Bezoekers van je site zullen zich niet vlug vervelen, want met een paar muisklikken kan jij hele leuke spelletjes maken met je eigen foto’s. Heel uniek dus. Je kan je gasten uitdagen door er de snelste tijd bij te laten zetten. Ze zijn hierna niet meer te stoppen.

En wat dacht je van filmpjes plaatsen? Je kan er filmpjes plaatsen die je bijvoorbeeld op You Tube hebt gevonden, maar (nog leuker) ook eigen filmpjes. Wat dacht je van filmpjes van je training? Je kan anderen laten meegenieten van je vorderingen en het allemaal zelf ook nog eens bekijken. Je kan ook een trainingspagina toevoegen waar je al je vorderingen van je paard kan bijhouden.

Het is ook mogelijk een pagina aan te maken met de stamboom van je paard, extra nuttig voor de mensen die bijvoorbeeld een hengst willen presenteren of een paard willen verkopen.

Er is echt van alles mogelijk! Echt waar, het is niet moeilijk. Jij kan het op een heel eenvoudige manier zelf testen.

 Probeer het gratis uit!

Klik hier om meteen aan de slag te gaan

 

Probeer het gewoon 30 dagen uit! Deze periode is helemaal gratis, dus je hebt niks te verliezen. Klik hier om te beginnen

 

Groetjes en tot het volgende Paardentips Magazine
Rudi en Nanny
van den Dijck
Paardentips Magazine

 

 

P.s.: Natuurlijk kan je ook een site maken over je familie, bedrijf, vakantie, kookclub en noem maar op. Gewoon even proberen. Echt leuk 😉