Nuttig ‘huiswerk’ voor in de vakantie …
Zomervakantie! Dus heel wat van de jongste paardenliefhebbers hebben nu de luxe om extra tijd door te brengen bij hun lievelingsdier. In en rondom de vele maneges en stallen die ons land telt, zal er nu ook extra bedrijvigheid zijn.
Op de Bleshof wonen allerlei soorten paarden. Tjitske en Pepijn zijn goed in voor de wagen lopen, Pipo kan de meest geweldige kunstjes en Frieda is goed in dressuur.
Reka en haar vrienden vinden het leuk om van alles met hun paarden te doen. In Het grote Bleshof paardenboek lees je er veel meer over.

Een boek vol interessante weetjes en leuke oefeningen.

Hier heb je er paar:
– Hoe kun je zelf een hindernis maken?
– Hoe kun je een pony leren buigen?
– Hoe geeft je een pony massage?
– Wat neem je mee op een lange rit?
– En bak eens een koekje voor jezelf… en je paard!

Dit boek is een speciale uitgave in groot formaat! Een leuk boek om mee te nemen op vakantie of ’s avonds even door te nemen. Met je hobby bezig zijn en er meteen wat van opsteken. Zo heb je meteen een goede reden om duidelijk te maken dat je dit boek toch echt wel in huis moet halen 😉

‘ Een heel leuk boek voor de beginnende/halfgevorderde ruiter. Alles wordt keurig uitgelegd en is mooi nagetekend, om te laten zien hoe je iets moet uitvoeren. Een aanrader voor een kind dat net met paarden omgaat. De illustraties zijn mooi, duidelijk en handig, een encyclopedie voor de niet-alleenbeginnende ruiter: ik ben 29, heb het boek in 1 avond uitgelezen en heb ook nog wat bijgeleerd. Reka’s blogs zijn ook erg leuk om te lezen; de tips zijn zeker een aanrader om even goed door te nemen…
Het is zeker de moeite om dit boek in huis te halen als jij wilt dat je kind veilig rijdt en genoeg kennis opdoet van het omgaan met paarden.’- Babbelsmagazine .nl

Over het boek
Titel: Het grote Bleshof paardenboek
Schrijver: Nicolle Christiaanse
Taal: Nederlands
Jaar van uitgifte: 2011
Aantal bladzijden: 124
Kaft: Harde kaft
Illustraties:veel leuke tekeningen/cartoons

Het grote Bleshof paardenboek

Prijs: €12,95
Klik hier om het boek in huis te halen

Over de schrijfster
Nicolle Christiaanseis al haar hele leven gek op paarden en nog meer van pony’s. Op haar negende mocht ze eindelijk naar rijles op de manege. Vanaf dat moment was alles pony. In al die tijd met pony’s, paarden en andere paardengekken heeft ze veel gezien, gehoord en meegemaakt. Hiervan kan je meegenieten via dit boek met allerlei paardenweetjes.

Garantie
Bevalt deze omschrijving je? Haal dan zonder twijfel dit boek in huis. Het zal je zeker bevallen. Haal het boek via ons in huis en we geven je de niet-goed-geld-terug garantie. Ontvang het boek, lees het en bevalt het je alsnog niet, dan mag je het tot 100 dagen na aankoop terug sturen. Als we het boek in goede staat ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.

P.s.: Dit boek is natuurlijk ook het ideale cadeau voor de paardenliefhebber!