Het gelukkigste paardenmeisje

Hoi, ik ben een meisje van 10 jaar. Een half jaar geleden kreeg ik een pony van mijn vader. De pony was zwanger toen we haar kochten. Ze had als bloed pony gediend en dat vond mijn vader zielig daarom kreeg ik deze pony. Wij wisten niet wanneer het veulentje moest komen. Na wat uittellen bleek dat ze er al had moeten wezen maar ze liet steeds maar op zich wachten. Op 5 april kwamen we in de wei en daar stond onze pony met veulen. Het is precies het veulen wat we altijd al hebben wilden, bont en een merrie. Ze is ook nog eens het mooiste wat ik ooit gezien heb. Ze gaat nooit meer weg! Dit wou ik toch aan jullie kwijt. Ik ben nu de gelukkigste van de hele wereld omdat mijn pony zo’n mooi veulentje heeft gekregen.

Groetjes Fabienne uit Doetinchem
januari 19, 2010
Rudi & Nanny
Fun