Het echte werk (deel 3)

Mijn nieuwe job hier zal werken worden als gids en verzorgster van de paarden. ’s Morgens vroeg opgestaan en met Canducho (eigenaar van de paarden) de paarden eten gaan geven. En wow, zo knap dat het hier is bij het opkomen van de zon. We kregen bericht dat er vandaag weer een tour voor 5 uurtjes zou vertrekken. Dus in actie geschoten en 5 paarden uitgezocht en opgezadeld. Met een paar lokale gidsen brachten we de paarden naar het hotel. Het ging er vlotter aan toe dan ik gedacht had. Achteraf begreep ik waarom ze mij niet direct het snelste paard gegeven hadden. Die vlogen er namelijk ineens vandoor en dit komt omdat zij een stuk weg hebben waar ze altijd oefenen voor de racewedstrijden. Die zijn rond drie koningen en dat ligt niet meer zo veraf. Ik zou meegaan op tour zodat ik ook de tour van 5 uur leerde kennen. Deze keer ging de tour door 2 canyons met onderweg een paar steile en spannende afdalingen. Maar deze paarden kennen dit terrein heel goed en dalen af alsof het niets is. Na de tour brachten we de paarden terug en ditmaal was ik voorbereid op de race. Mijn 1ste werkdag zat erop nadat ik nog iets was gaan drinken met de medegidsen. Mijn dag was geslaagd!!!!
mei 5, 2009
Rudi & Nanny
Fun