Bedankje via Paardentips

Ik heb een klein verhaaltje waarin ik iemand wil bedanken. Ik hoop dat dit verhaaltje op de Paardentipssite wordt gezet. Ik heb nu sinds ongeveer anderhalf jaar een pony. Ik heb haar heel onverwachts van mijn ouders gekregen en daar ben ik super blij om. Ze is een kruising tussen een fjord en een ijslander en haar naam is Saphira. Ik kon in het begin nog niet met haar buiten rijden want dan ging ze gek doen of achteruit de sloot in lopen. Ik reed alleen nog maar op de oprit van de boerderij waar ze staat en ik liep af en toe naast haar buiten. Maar toen na een tijdje mijn vriendin en haar zus met hun pony’s bij de mijne kwamen te staan, namen ze heel veel van hun eigen tijd voor mijn pony. Door hun hulp kan ik nu buiten uit rijden. Dankzij mijn vriendin kan ik nu ook heel goed met haar springen. Ik ben hier super trots op want dat vind ik een van de leukste dingen dat je met je paard kan doen, lekker een dagje het bos in om te springen. Ik ben mijn vriendin Denise heel dankbaar dat ze me zo goed geholpen heeft met mijn pony. Ze springt af en toe nog wel eens weg maar ja ik vind dat dat wel eens kan met een jong paard. Ook wil ik haar heel erg bedanken omdat ik laatst een keer van mijn pony af ben gevallen en een zware hersenschudding had. Toen heeft zij ervoor gezorgd dat de pony’s even ergens konden staan en ze bleef bij mij toen ik met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. DENISE, DANK JE WEL. Groetjes Miranda
mei 11, 2009
Rudi & Nanny
Fun